Tornar
4 Juny, 2020

L’Empresa Familiar Andorrana organitza una nova edició del Cicle d’Empresa Familiar. Aquesta edició tractarà sobre com la crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha afectat l’economia andorrana i europea i quina es preveu que sigui la nova normalitat en totes dues. La perspectiva europea la presentaran experts com Marcos Urarte, president de Pharos, i Marie Hélène Caillol, presidenta del LEAP (Laboratori Europeu d’Anticipació Política). La perspectiva andorrana la tractaran alguns empresaris del país que debatran sobre les possibles perspectives de recuperació de l’economia. La ponència final anirà a càrrec d’Eric Jover, ministre de Finances, per tal de donar a conèixer l’impacte de la crisi en les finances de l’Estat i quin serà el repte de mantenir el model fiscal actual.

Data: 19 de juny

Hora: de 10.30 h a 13 h

Enllaç per accedir al programa: https://efa.ad/esdeveniments/xxiie-cicle-dempresa-familiar-la-covid-19-en-leconomia-andorrana-i-europea-perspectives/

Enllaç per accedir a la sessió online: https://us02web.zoom.us/j/7953128452

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m