Tornar
4 Juny, 2020

La Fundació Crèdit Andorrà va posar a disposició de les persones més grans de seixanta anys l’Aula Virtual de L’espai, una plataforma on els usuaris poden trobar tota una sèrie d’activitats, cursos i consells que, de forma virtual, volen donar continuïtat a la formació i a l’activitat que s’ofereix a L’espai, el centre social d’activitats i formació.

Durant aquest període, més de cent persones s’han apuntat a aquesta plataforma per seguir les diferents activitats que s’hi han dut a terme. Els usuaris han pogut aprendre a crear i treballar documents des del telèfon mòbil o la tauleta, jugar a jocs digitals, trobar material sobre l’assertivitat, l’empatia i l’escolta activa, consells per a les persones que viuen soles, rutes virtuals de senderisme, pautes de gestió psicològica davant quarantenes o exercicis de reforç de les matemàtiques, entre moltes altres activitats.

Per poder participar en l’Aula Virtual de L’espai s’han de seguir els passos següents:

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m