Tornar
4 Juny, 2020

Crèdit Andorrà ofereix a aquells clients que necessitin finançament per adquirir articles de consum de baix import el Crèdit Ràpid, una modalitat de finançament de fins a 5.000 euros.

L’avantatge principal d’aquest producte és la immediatesa. La petició es fa directament al mateix comerç, sense necessitat de passar per l’oficina. Aquest finançament permet comprar productes que superin els 300 euros. L’establiment, a petició del client, telefona al banc i en menys de quinze minuts se li comunica la concessió o no del préstec per a la compra sol·licitada.

Més de 350 comerços d’Andorra ja ofereixen aquesta modalitat de finançament en sectors variats: informàtica, esports, agències de viatge, mobles i electrodomèstics, entre d’altres.

Aquests establiments tenen una identificació visible de l’oferta amb la imatge del nostre producte. Per poder oferir aquest finançament, el comerç només ha de signar un conveni de col·laboració amb el banc i identificar el punt de venda amb la imatge del producte.

Més informació aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m