Tornar
4 Juny, 2020

Crèdit Andorrà sempre ha sabut que el comerç és un sector clau del país. Si el comerç creix, Andorra creix. Per això torna a llençar la campanya El meu cor botiga per Andorra, per seguir mostrant el seu suport al comerç andorrà.

La campanya té com a eslògan I LOVE COMERÇ ANDORRÀ i incorpora sortejos setmanals i mensuals fins a finals d’agost. La promoció multiplica per tres les compres premiades, amb un import màxim de fins a 1.000 euros. En cada sorteig hi haurà dos guanyadors, el comprador i el comerç, i ambdós rebran l’import de la compra premiada multiplicat per tres.

Per participar en els diferents sortejos, el comprador només ha de pagar amb targeta de crèdit i que les compres passin per la tecla número 3 del TPV del comerç.

Si el client té una targeta de Crèdit Andorrà, participa automàticament en cada sorteig, sense haver de fer res. És en el cas de targetes de la resta de bancs nacionals o internacionals que el comprador ha de registrar-se en el formulari per deixar les seves dades de contacte.

També hi ha disponibles tres sortejos mensuals per premiar exclusivament totes les compres que facin els clients de les targetes Carnet Jove 16PUNT30 i ACA Master.

Per acabar, cal saber que hi ha a disposició pública la pàgina online de la campanya www.botigaperandorra.com per consultar la data del proper sorteig, els guanyadors i d’altra informació rellevant. 

Més informació aquí.

Al comerç, demana el 3 i podràs multiplicar les teves compres per 3!

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m