Tornar
9 Maig, 2020

Crèdit Andorrà continua impulsant l’ús de serveis digitals per atendre les necessitats dels clients. Durant el darrer mes d’abril ha augmentat un 20% el nombre de clients que accedeixen a la banca online e-Crèdit respecte al mateix període de l’any passat, i un 16% els que operen habitualment a través d’aquest canal. A més a més, consolida els accessos a la banca online des de dispositius mòbils, amb un 65% de les visites totals.

Per fer més accessibles els serveis de l’entitat, i com a mesura per combatre la situació excepcional de crisi sanitària provocada per la Covid-19, s’ha obert un nou servei de contractació de productes i serveis a distància amb signatura digital. Durant aquest període s’han rebut més de 250 sol·licituds de noves altes a la banca online e-Crèdit.

Un dels indicadors que demostren la digitalització de l’entitat i la dels seus clients és el fet de tenir un 75% de traspassos i transferències a través de la banca online. Aquesta dada representa un increment del 12% respecte a l’abril de l’any passat.

L’entitat ha observat també un gran creixement en operacions de compra i venda de valors i fons d’inversió a través del Crèdit Broker, que durant el mes d’abril ha estat del 260% respecte al mateix període del 2019.

Destaca també el gran creixement que ha tingut el servei «El meu gestor», amb més del 200% en nombre de clients. Aquesta eina els permet mantenir una relació més propera i còmoda amb els seus gestors i enviar missatges i documentació de forma segura i confidencial.

La situació excepcional ocasionada per la crisi sanitària ha propiciat un increment de l’activitat a través dels canals online i del Contact Center i s’ha posat de manifest la importància del procés de transformació digital que el Banc està desenvolupant des de fa temps per respondre a la nova realitat i possibilitar que els clients puguin fer qualsevol gestió bancària des d’on vulguin i quan vulguin.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m