Tornar
6 Maig, 2020

El Banc d’Aliments de Càritas Andorrana ha atès, des de principi d’any, més de 500 persones, entre les quals unes 45 famílies a les quals es fa un seguiment. Així mateix, ha detectat durant les últimes setmanes un augment important de la demanda d’ajuda. Entre les persones beneficiàries aquestes últimes setmanes hi ha més de 400 temporers, amb els quals s’ha dut a terme una acció específica. Una atenció que es fa de forma coordinada amb el Govern i els comuns. Aquesta acció es va iniciar el dia 6 de març i fins ara s’han repartit 327 lots quinzenals d’alimentació, higiene i neteja.

La Fundació Crèdit Andorrà col·labora amb el Banc d’Aliments des del 2011 per contribuir a donar resposta a les necessitats de la població, i durant les últimes setmanes ha ampliat el seu suport. Aquesta ajuda es materialitza, d’una banda, amb vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats, i de l’altra, amb el subministrament de productes alimentaris, d’higiene i de la llar de primera necessitat.

Durant l’any 2019, l’ajuda de la Fundació Crèdit Andorrà ha estat de més de 16.000 euros, dels quals el 78% ha estat destinat als vals de compra. Des de l’inici de la col·laboració, la Fundació Crèdit Andorrà ha aportat al Banc d’Aliments més de 130.000 euros.

La voluntat de la Fundació és estar a prop de les persones i contribuir al seu benestar. Ara més que mai vol mostrar el compromís amb al societat davant d’aquesta situació crítica que afecta especialment els col·lectius més vulnerables.

El compromís de la Fundació Crèdit Andorrà és participar en la construcció del present i del futur del país, vetllar pel seu progrés i estar al servei de les persones. Aquesta vocació de solidaritat i de contribució al benestar ha portat la Fundació Crèdit Andorrà a col·laborar amb Càritas Andorrana i el seu Banc d’Aliments.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m