Tornar
6 Maig, 2020

Ara més que mai hem de demostrar que som un gran país

Crèdit Andorrà, com a grup financer líder a Andorra i compromès amb les persones, ara més que mai vol estar a prop dels clients i de la societat en general. Per això ha presentat una campanya amb el lema #JuntsEnsEnSortirem que té l’objectiu de transmetre un missatge de compromís, proximitat i suport a la societat en general, en aquests dies complexos arran de la situació creada per la Covid-19. El vídeo apel·la a la corresponsabilitat, la solidaritat, la col·laboració i l’esforç conjunt per fer front als efectes socials i econòmics d’aquesta crisi.

El vídeo es pot veure per Andorra Televisió, a l’entorn web de Crèdit Andorrà i a les xarxes socials.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m