Tornar
7 Abril, 2020

Et recordem que tens disponible el nostre servei de recepció de documentació mèdica online, Gestions en un clic, al web de Crèdit Assegurances Vida.

Aquest servei et permet fer en un sol clic i de manera ràpida i segura les gestions següents amb Crèdit Assegurances Vida:

  • Enviar les factures mèdiques
  • Reportar una baixa mèdica
  • Reemborsament de la despesa mèdica en pistes d’esquí
  • Altres gestions

I si ho prefereixes, continua disponible la bústia de correu electrònic prestacions@creditvida.ad, on pots enviar la documentació via email.

Informació important:
D’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries del Govern d’Andorra en relació amb la prevenció del coronavirus (COVID-19) i les mesures de contenció anunciades, l’oficina d’atenció al públic de Crèdit Assegurances Vida romandrà tancada fins a nou avís. Així doncs, la manera més còmoda i ràpida de rebre els reembossaments de les factures de salut i/o prestacions de baixa és entregar primer la documentació original a la CASS i, després, enviar-ne una còpia escanejada o una foto a través del servei Gestions en un clic de Crèdit Assegurances Vida o directament a l’adreça de correu electrònic prestacions@creditvida.ad. En cas de facilitar les còpies en format paper, hi podria haver una demora en l’abonament.


Si tens el PIAM, recorda que disposes d’un servei gratuït de comunicacions a través del qual rebràs una notificació via correu electrònic de tots els reembossaments que rebis al teu compte. Consulta-ho aquí.

Si encara no el tens activat, tan sols has d’enviar un correu electrònic a info@creditvida.ad indicant que desitges aquest servei i facilitant l’email on vols rebre aquestes notificacions, i el servei s’activarà automàticament. I en el proper abonament ja rebràs un avís al teu correu electrònic.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m