Tornar
7 Abril, 2020

La plataforma posa en valor l’estratègia de Crèdit Andorrà en l’àmbit del medi ambient, alineada amb l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible.

Crèdit Andorrà estrena el nou espai web andorragroup.com (opens in a new tab)”>sga.creditandorragroup.com per posar a l’abast del conjunt de la societat el programa i els objectius del Sistema de Gestió Ambiental.

La iniciativa respon a la voluntat del Banc de promoure accions que fomentin el compromís dels empleats i reforcin alhora l’engagement entre totes les parts interessades (clients, accionistes, proveïdors, organismes i administracions públics, i la societat en general), dins el pla dissenyat per al període 2019-2021.

El Sistema de Gestió Ambiental, certificat segons la norma ISO 14001:2015, representa el compromís de Crèdit Andorrà amb el desenvolupament sostenible per contribuir al creixement econòmic, la millora social i la protecció de l’entorn.

#CompromesosAmbElFutur

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m