Tornar
7 Abril, 2020

«L’ONCA amb tu» és la campanya que la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra ha iniciat a través de les seves xarxes socials –Instagram, Facebook i Twitter–, amb l’objectiu de continuar al costat de la societat amb petits regals musicals per gaudir-los des de casa.

Diferents músics i col·laboradors de la Fundació participen en accions artístiques i didàctiques.

D’una banda, les accions artístiques consisteixen en vídeos de curta durada on l’artista comparteix una improvisació, una petita peça musical, una presentació d’algun instrument o alguna anècdota musical. Des del 15 de març s’han compartit deu càpsules en total i se’n preveuen de noves. En aquest apartat, també s’han publicat vídeos d’actuacions passades, com ara les de la participació de cantautors del país, com Quim Salvat o Els Pali, al Concert de Primavera del 2019 amb la JONCA i les escoles artístiques del país.

Les accions didàctiques, que començaran ben aviat, consistiran en vídeos de més llarga durada on els professionals proposaran un taller musical o de moviment per a tot el públic per seguir-lo des de casa. En aquest apartat, es faran públiques també totes les accions adreçades als col·lectius del programa social a fi que en puguin gaudir totes les persones que ho desitgin.

La campanya està acompanyada de les etiquetes #quedatacasa i #oncaambtu.

Alguns exemples:

  • El Guillem Tudó, saxofonista, ens fa gaudir amb My Way.
  • L’Ivan Caro, un dels col·laboradors musicals i socials de la Fundació, ens presenta un instrument de vent, el bot aranès. https://bit.ly/3c0tfvV
  • Els Pali amb la JONCA i les escoles artístiques del país al Concert de Primavera 2019 a l’Auditori Nacional. Mi plano privado. https://bit.ly/2RkYR7L
  • L’Albert Gumí, transformat en quartet Gumí, continua presentant la seva col·lecció de clarinets. https://bit.ly/34oI9d4

  • El Quim Salvat, amb la JONCA i les escoles artístiques del país, al Concert de Primavera 2019 a l’Auditori Nacional. https://bit.ly/2JNCdAD
  • El Joan Hernández ens sorprèn amb un truc molt curiós d’un famós guitarrista de música country, Johnny Cash.
L'ONCA AMB TU

L'ONCA AMB TUEl Joan Hernández ens sorprèn amb un truc molt curiós d'un famós guitarrista de música country JohnnyCash.Fundació Crèdit AndorràGovern d'AndorraCulturàliaAcció Cultural AndorraAgendaAD#fundacioonca #quedatacasa #quedateencasa #stayhome #musicapertothom #musicapertots #oncaambtu #oncasocial#regalmusical #shaker #musicainclusiva #persones #johnnycash #country

Publicada por Fundació ONCA en Miércoles, 25 de marzo de 2020


No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m