Tornar
7 Abril, 2020

La Fundació Crèdit Andorrà posa a l’abast dels seus usuaris l’Aula Virtual de L’espai perquè segueixin les seves formacions.

Davant la situació d’emergència sanitària que estem vivint, i seguint les recomanacions del Govern, la Fundació Crèdit Andorrà ha ajornat els cursos presencials a L’espai fins a nou avís, però ha posat a l’abast dels seus usuaris l’Aula virtual de L’espai. Es tracta d’una plataforma on els usuaris trobaran tota una sèrie d’activitats, cursos i consells que, de forma virtual, volen donar continuïtat a la formació i a l’activitat que s’ofereix a L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà.

Així, a tall d’exemple, les persones que hi estiguin interessades poden aprendre a crear i treballar documents des del telèfon mòbil o la tauleta, jugar a jocs digitals, trobar material sobre l’assertivitat, l’empatia i l’escolta activa, consells per a aquelles persones que viuen soles, rutes virtuals de senderisme, pautes de gestió psicològica davant quarantenes, o exercicis de reforç de les matemàtiques, entre moltes altres activitats.

Per poder participar en l’Aula Virtual de L’espai s’han de seguir els passos següents:

Algunes de les activitats que hi podem trobar són:

 • Cursos d’informàtica. Treballem diferents activitats amb programes com PowerPoint, Photoshop, Excel o Publisher, entre d’altres.
 • Diferents tallers amb el telèfon mòbil.
 • Descobrim aplicacions com Yuka, que serveix per analitzar la qualitat dels aliments i d’alguns productes d’higiene personal, o Google Duo, que ens permet fer trucades o videotrucades individuals o grupals.
 • Exercicis del curs de català.
 • Exercicis dels cursos d’anglès d’iniciació, intermedi i avançat.
 • Exercicis del curs de francès.
 • Taller amb vídeo tutorial de creació d’instruments musicals (amb la col·laboració de la Fundació ONCA i La Moixera).
 • Tallers amb vídeos tutorials organitzats per membres de l’Associació de Voluntaris (AVIM).
 • Exercicis terapèutics per fer a casa.
 • Receptes de cuina.
 • Consells saludables.
 • Rutes virtuals.
 • Tallers de memòria.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m