Tornar
7 Abril, 2020

Crèdit Andorrà s’ha sumat al fons solidari habilitat pel Govern d’Andorra per ajudar a pal·liar la situació creada per la COVID-19. El Banc ha fet una donació de 100.000 euros per contribuir a la compra de material sanitari, a impulsar accions per ajudar els col·lectius de població més vulnerables i a fer front a les eventuals despeses relacionades amb el voluntariat.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya #JuntsEnsEnSortirem, des de la qual el Banc insta empleats i col·laboradors a sumar-se també a aquesta iniciativa col·lectiva solidària.

Com a entitat compromesa amb el país, la societat i el teixit econòmic, el Banc vol estar a prop de les persones, les famílies i les empreses en aquests moments especialment complexos, amb l’objectiu de detectar i col·laborar amb les necessitats que puguin sorgir.      

Com es pot col·laborar amb el fons solidari del Govern d’Andorra?

IBAN: AD60 0003 1101 1227 9711 0101

BENEFICIARI: Govern d’Andorra

CONCEPTE: Donacions COVID-19

Més informació: https://bit.ly/3dDRkKI

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m