Tornar
3 Març, 2020

Crèdit Andorrà ha col·laborat en el projecte de la consultora Zeno Quantum

Com ha de ser l’oficina bancària del futur? Aquest és el repte que una quinzena d’estudiants han hagut de resoldre en el marc del programa de tecnificació competencial d’alt rendiment proposat per l’empresa de consultoria internacional Zeno Quantum i en què Crèdit Andorrà ha col·laborat. Així, alumnes de quart d’ESO i segon de batxillerat de l’Àgora International School d’Andorra, del Col·legi Helios de València i de la Fundació Llor de Barcelona, han treballat aquesta setmana el repte a Crèdit Andorrà, amb la participació dels diversos departaments de l’entitat. Al llarg de tota una jornada, els joves han elaborat les seves propostes sobre com veuen les oficines del 2030.

El programa «Reptes empresarials del futur» de Zeno Quantum ha plantejat diferents desafiaments als joves, que han hagut de desenvolupar en diferents empreses del país. La idea és contribuir a potenciar el seu talent professional. La reinvenció permanent dels llocs de treball i l’incessant desenvolupament de la tecnologia requerirà habilitats que encara costen de concebre. Per això, programes com aquest busquen que els joves es familiaritzin amb les tècniques d’anàlisi de Big Data o amb la capacitat de resoldre problemes complexos, ja que aquestes seran algunes de les característiques ideals per als treballs del futur.

El sensemaking, la intel·ligència social, la innovació, les competències interculturals, el pensament computacional, la cultura multimèdia, la transdisciplinarietat, el treball col·laboratiu o el pensament crític, són algunes de les habilitats que els joves han treballat durant aquesta estada.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m