Tornar
3 Març, 2020

Merkaat, el servei d’assessorament digital en inversions del Grup Crèdit Andorrà, acaba l’any 2019 amb els millors rendiments des del seu llançament.

El perfil Dinàmic ha ofert un rendiment d’un 21,70% al tancament del 2019; el perfil Equilibrat, un rendiment d’un 15,02%; el perfil Moderat, un 9,76%; el Conservador, un 6,63% i, finalment, el perfil Defensiu, un rendiment d’un 4,96%. A més, aquests rendiments s’han aconseguit amb menys volatilitat que la mitjana dels mercats per a cadascun.

Els bons resultats són fruit d’una acurada selecció dels millors fons aplicant metodologia quantitativa sota el concepte d’arquitectura oberta, i d’una gestió flexible que adapta en tot moment el posicionament de les carteres a l’evolució dels mercats.

Nota: Rendiments nets. Rendiments passats no pressuposen rendiments futurs.

Amb Merkaat, el primer servei d’assessorament digital en inversions d’Andorra, disponible en app i web app, el client disposarà d’una cartera en fons d’inversió única d’acord amb el seu perfil, les seves preferències i el seu objectiu d’inversió, que l’ajudarà a rendibilitzar el seu capital.

Mitjançant un test d’idoneïtat, s’analitza el perfil del client i el nostre equip especialitzat en productes d’inversió proposa una cartera de fons personalitzada. La proposta inclou recomanacions de compres i vendes amb totes les explicacions necessàries per ajudar el client a prendre les seves decisions, i donen l’opció de comprar i vendre online a l’instant sense haver de passar per l’oficina. En aquest procés, el client rep suport online o presencial de l’equip de Merkaat en tot el que necessiti.

Fer-se client de Merkaat és molt fàcil. Només cal clicar aquí i iniciar una videotrucada al moment amb un dels gestors o bé fixar una cita. Si ja s’és client de Crèdit Andorrà, no és necessari fer la videotrucada i el procés d’obertura del nou compte Merkaat serà encara més àgil.

Els clients de Merkaat reben un seguiment personalitzat mitjançant la plataforma digital, el telèfon de Merkaat (+376 888 444) o el WhatsApp (+376 393 459).


«Inversors XPERT són aquells que decideixen quins fons volen vendre i comprar a l’instant»

Més informació: merkaat.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m