Tornar
3 Març, 2020

Activitats previstes per la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra durant el mes de març:

  • Projecte educatiu

El projecte educatiu de la Fundació ONCA té per objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. El primer concert de la temporada serà a càrrec de la Cia Com Sona? que, amb el seu espectacle Kaixes, oferiran una barreja eclèctica entre música popular i cançó d’autor amb música original per a l’espectacle. Cada cançó esdevé un joc a través del teatre d’objectes, on els instruments hi tenen un paper actiu i el moviment és present en cada nota. El concert està recomanat per a infants de 0 a 6 anys.

Dia i hora: 7 de març, a les 17 h

Lloc: Teatre Comunal d’Andorra la Vella

Les entrades es poden adquirir a www.onca.ad, a 4 € (venda anticipada) i 6 € (dia del concert). Els infants menors de dotze mesos tenen l’entrada gratuïta.

  • Concert al Palau de la Música Catalana

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i el Cor Jove de l’Orfeó Català, dirigits per Esteve Nabona, oferiran el concert El Rèquiem de Duruflé, en el qual s’interpretaran peces de Haendel i Duruflé.

Dia i hora: 8 de març, a les 12 h

Lloc: Sala gran de concerts del Palau de la Música Catalana

Les entrades es poden adquirir al web www.palaumusica.org

  • Concert de la Constitució

El tradicional concert de la Constitució anirà aquest any a càrrec del duo de piano i saxofon format per Míriam Manubens i Efrem Roca. Amb el títol Paisatges d’emocions d’Europa a Amèrica, interpretaran peces de Johann Sebastian Bach, Amy Quate, Pedro Iturralde, Jérôme Naulais, Alain Crépin, Ástor Piazzolla, Gabriel Fauré, Charles Koechlin i Carlos Gardel.

Dia i hora: 14 de març, a les 12 h

Lloc: vestíbul del Consell General

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m