Tornar
3 Març, 2020

Les activitats previstes per a les persones de més de 60 anys a L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà són:

  • Les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Amb l’objectiu d’estar al dia dels avenços de les noves tecnologies, en aquest taller es treballaran d’una manera didàctica les darreres eines que ens ofereix Internet per fer gestions i tràmits, comprar en línia, accedir a activitats socials i culturals, etc.

Dies i hores: del 2 de març a l’1 d’abril, els dilluns i dimecres, de 10 a 12 h.

  • Taller d’habilitats socials.

Aquesta activitat pretén, d’una banda, millorar la capacitat per relacionar-se i comunicar-se amb els altres, i, de l’altra, obtenir satisfacció personal i seguretat per tal d’afavorir les relacions interpersonals i participatives. Un taller amb una metodologia pràctica, de dinàmiques i activitats senzilles, que té com a suport l’ordinador en la majoria de les sessions.

Dies i hores: del 2 de març a l’1 d’abril, els dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

  • Taller de xarxes socials amb tauleta tàctil i telèfon mòbil.

Aquest taller està plantejat per aprendre a gestionar Facebook, Twitter i Instagram des de la tauleta tàctil i el telèfon mòbil.

Dies i hores: del 3 de març al 2 d’abril, els dimarts i dijous, de 10 a 12 h.

  • Xerrada sobre el canvi climàtic i les energies renovables.

Els usuaris de L’espai podran assistir a una xerrada sobre el canvi climàtic i les energies renovables aquí i arreu. El planeta s’enfronta a una gran crisi mediambiental. El canvi climàtic és una realitat, però tothom pot contribuir a revertir-lo. Un dels factors clau és la producció elèctrica. L’electricitat es pot generar de moltes maneres. En aquesta conferència es coneixeran quines són les energies més respectuoses amb el medi ambient i es descobrirà també com es genera electricitat gràcies a la força de l’aigua, coneixent de prop la central hidroelèctrica de FEDA i la seva història. Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració de FEDA.

Dia i hora: 11 de març, a les 16 h.

  • Xerrada sobre les caigudes accidentals.

Un dels problemes de l’envelliment són les caigudes. Per això s’organitza una xerrada a L’espai sobre les caigudes accidentals, ja que són causa de lesions, pèrdua de mobilitat, discapacitat i, a més, un indicador de fragilitat. És important conèixer els factors de risc, saber com es poden prevenir i com s’ha d’actuar en cas d’una caiguda accidental al carrer o a casa.

Dia i hora: 31 de març, a les 16 h.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m