Tornar
3 Març, 2020

Cobrim el 100% la salut dels nostres clients.

La via preferent, que regula l’itinerari que ha de seguir l’usuari dins del sistema sanitari públic, va entrar en vigor el dia 1 de gener. Aquesta via promou l’accés al sistema sanitari a través del metge referent. Per tal de mantenir els percentatges de reembossament de la CASS existents fins ara, els usuaris han de seguir sempre aquesta via, de manera que es penalitza en els percentatges de reembossament de la CASS els usuaris que no la utilitzin. 

Des de Crèdit Andorrà treballem per oferir productes que s’adaptin a les noves situacions de mercat i sobretot a les necessitats dels nostres clients. Per això, presentem el nou Crèditsalut Plus, un producte que permet als assegurats poder seguir gaudint de la cobertura de reembossament del 100% de la tarifa de la CASS sense necessitat d’utilitzar la via preferent:

  • 100% de la tarifa CASS en centres convencionats amb la CASS dins i fora d’Andorra.
  • 100% de la tarifa CASS en centres privats dins i fora d’Andorra.


Informació important per a un prenedor d’un Crèditsalut
Per continuar gaudint del 100% de cobertura de les tarifes de la CASS com fins ara, cal seguir sempre la via preferent i alhora tenir assignat un metge referent. En cas que no ho faci, tot i que el Crèditsalut manté les seves cobertures, el reembossament total entre la CASS i el Crèditsalut serà inferior al 100% de la tarifa de la CASS.

Des de Crèdit Andorrà, posem a disposició dels nostres clients una gamma de productes adaptats a les seves necessitats i les de les seves famílies.

En cas d’haver de fer la gestió de seleccionar el metge referent, aquest es pot escollir entre els metges de capçalera o pediatres convencionats amb la Caixa Andorrana de Seguretat Social (llista consultable a www.cass.ad).

Un cop escollit, el procediment d’assignació del metge referent ofereix les opcions següents:

  • A la mateixa consulta del metge de capçalera o pediatre
  • A la Caixa Andorrana de Seguretat Social (www.cass.ad)
  • Al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, als centres d’atenció primària o al servei d’urgències, per exemple)

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m