Tornar
3 Març, 2020

Crèdit Andorrà és un dels principals col·laboradors del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef gràcies a l’acord que es va iniciar ara fa més de quinze anys, el 2004, i que actualment està centrat en la lluita contra l’ús d’infants soldats per part de grups armats.

La targeta Visa Unicef és una targeta de crèdit que, a més de permetre comprar de manera còmoda i segura com qualsevol altra targeta, contribueix a donar suport i fomentar el retorn a la vida en comunitat dels infants alliberats pels grups armats de la República Centreafricana i a fer d’aquest país un lloc més segur per als nens i nenes. L’usuari de la targeta destina una aportació anual mínima de 30 euros a aquest fi i, per la seva banda, el banc col·labora cada any amb una aportació dinerària, a més de donar el 50% dels guanys procedents de les comissions d’ús de la targeta Visa Unicef. El cost anual de tinença de la targeta és de 45 euros.

Aquests diners es destinen a aquest projecte a favor de l’alliberament dels infants soldats. Cada any, uns mil infants són alliberats i reben una assistència que inclou cures provisionals, suport psicosocial en centres transitoris i en la reintegració en les seves famílies i comunitats, i suport socioeconòmic per facilitar-los l’accés a l’escola formal, a la formació professional o a activitats generadores d’ingressos.

Des del 2004, el compromís de Crèdit Andorrà ha permès col·laborar en el finançament dels programes que subvenciona l’Unicef Andorra, i difondre i donar suport als principis i valors inclosos en el mandat d’Unicef.

Els darrers programes finançats han estat a Bòsnia i Hercegovina, per fomentar els valors democràtics en els sistemes educatius, i al Camerun, en un programa centrat en la lluita contra el VIH i la sida, concretament en els adolescents.

L’aportació de Crèdit Andorrà a l’Unicef Andorra des del 2004 fins al 2019 ha estat de 723.570,29 € euros.

Més informació: www.creditandorra.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m