Tornar
3 Març, 2020

La Fundació Crèdit Andorrà amplia el termini d’informació i recepció de sol·licituds per acollir-se a les beques d’excel·lència que concedeix anualment als joves d’Andorra per estudiar en centres de tot el món. Les persones interessades a presentar una sol·licitud ho poden fer ara fins al 27 de juliol.

Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial, ser presencials i a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units que ha de ser de 30 crèdits. Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys el dia 31 de desembre de 2020. La duració de la beca és d’un any i la dotació econòmica, de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic.

Les bases de la convocatòria i el full de sol·licitud es poden obtenir al web www.fundaciocreditandorra.ad.

Informació: telèfon 88 88 80.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m