Tornar
31 Gener, 2020

Aquest producte tanca el 2019 amb una rendibilitat d’un 23,90%

Crediinvest SICAV Active Allocation Dynamic es col·loca, durant el global de 2019, entre el 10% dels millors fons* del rànquing de Morningstar en la categoria «Mixtos Agresivos EUR – Global» i tanca el 2019 amb una rendibilitat d’un 23,90%.

Alhora, Credinvest SICAV Active Allocation Flexible, amb un rendiment d’un 15,29% al tancament de l’any 2019, se situa entre el 25% dels millors fons del rànquing de Morningstar en la seva categoria «Mixtos Flexibles EUR – Global».

Aquests resultats són el fruit d’aplicar el principi d’arquitectura oberta, seleccionant els millors fons de tercers en cada categoria d’actiu i en cada geografia, i de la gestió activa, adaptant-nos a l’entorn per dissenyar carteres òptimes i diversificades d’acord amb els objectius d’inversió dels diferents perfils dels nostres clients.

Els compartiments Crediinvest SICAV Active Allocation ofereixen, en el seu conjunt, les alternatives d’inversió Dynamic, Flexible i Conservative d’acord al perfil de risc dels clients.

Mentre que Crediinvest SICAV Active Allocation Dynamic inverteix un mínim d’un 75% en renda variable, el compartiment Active Allocation Flexible hi inverteix entre un 25% i un 75%, i el Conservative fins a un 25%. Els tres compartiments tenen disponibles, entre d’altres, una classe en euros i una altra en dòlars.

Per a més informació pot consultar la web andorragroup.ad/ca/fons-mixtos-active-allocation” target=”_blank”>www.creditandorra.ad i les fitxes producte de cadascun dels fons:

www.creditbroker.ad.

*Dada mitjana anual obtinguda a partir de la llista de fons valorats per Morningstar en les seves respectives categories.


Crediinvest SICAV Active Allocation Conservative (número registre INAF EB02-0003-14), Crediinvest SICAV Active Allocation Flexible (número registre INAF EB02-0003-15), i Crediinvest SICAV Active Allocation Dynamic (número registre INAF EB02-0003-16) són compartiments de la SICAV luxemburguesa Crediinvest SICAV (Organisme d’Inversió Col·lectiva en Valors Mobiliaris, -UCITS-), autoritzada a Luxemburg, i supervisada i regulada per la CSSF, amb el número de registre B- 98745. Les comissions i despeses associades als compartiments referits de la SICAV es detallen en el prospecte i en el document de dades fonamentals per a l’inversor (KIID), disponibles i consultables a www.creditbroker.ad. Societat Gestora: Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA. Assessor d’inversions: Credi-invest, SA. Entitat dipositària: Banque de Patrimoines Privés, SA. Distribuïdor de la SICAV a Andorra: Crèdit Andorrà, SA, amb número d’autorització EB 02/95.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m