Tornar
29 Gener, 2020

Des de fa uns anys, Crèdit Andorrà obsequia amb un regal corporatiu vinculat al món de la neu els infants dels clubs d’esquí que patrocina. Aquesta temporada, amb l’objectiu de promoure el consum responsable entre infants i adolescents i fomentar la no generació de residus, ha regalat un portaentrepans reutilitzable que permet suprimir els embolcalls d’un sol ús. La iniciativa, que s’emmarca en la línia de compromís de Crèdit Andorrà amb l’agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible, ha tingut una molt bona acollida entre els corredors dels tres clubs d’esquí com a article pràctic per als esmorzars a la neu.

Crèdit Andorrà Supporting, el canal a les xarxes socials per als patrocinis esportius del banc, ha publicat uns vídeos tutorials per mostrar als pares com es fa servir:


Generar menys residus és possible: https://youtu.be/yZWOzCQkyG8No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m