Tornar
29 Gener, 2020

Durant el mes de febrer, la Fundació ONCA proposa:

  • Tallers creatius

Dins la seva 27a temporada, la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra oferirà el taller creatiu Bababà, a càrrec de la Cia. Com Sona, amb Elena Pereta i Oriol Aguilar.

El taller es vertebra en dos grups d’edat. El primer està pensat per a nadons de 0 a 18 mesos i es podrà fer a les 11 h o bé a les 16 h. El segon grup, obert a infants de 18 a 36 mesos, es farà en tres torns: a les 12 h, a les 17 h o a les 18 h. En tots dos casos, cal escollir un dels horaris.

Les inscripcions s’han de formalitzar a produccioonca@gmail.com i les places són limitades a vint famílies per sessió. El preu del taller és de 15 euros per família. Aquesta quota s’abonarà directament el dia del taller, abans d’iniciar l’activitat.

Dia: 1 de febrer

Lloc: Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

  • Concert del cicle Paisatges

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, dirigida pel clavecinista Dani Espasa, farà un homenatge a les valls del Comapedrosa que comptarà amb la col·laboració del fotògraf andorrà Jaume Riba per il·lustrar els assistents amb imatges meravelloses de la vall.

L’entrada al concert és gratuïta.

Dia i hora: 8 de febrer, a les 20.30 h

Lloc: Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Aquest mateix concert tindrà lloc el dia 6 de febrer, a les 20.30 hores, al Palau de la Música Catalana. Les entrades es poden adquirir al web www.palaumusica.org

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m