Tornar
2 Gener, 2020

El Pack 2020 arriba el dia 8 de gener amb més de cinquanta propostes i experiències. El pack està disponible per a tots els titulars de la targeta Carnet Jove 16PUNT30 i ofereix descomptes addicionals procedents dels diferents establiments i entitats col·laboradors del Carnet Jove Andorra i d’altres organitzacions del Carnet Jove a Europa.

Per consultar els vals de descompte disponibles, cal que els titulars de la targeta Carnet Jove 16PUNT30 es descarreguin l’app del Carnet Jove Andorra disponible a Google Play o Apple Store. Per utilitzar els vals correctament, l’usuari tan sols haurà d’accedir a l’app i validar-los al mateix establiment.

Més informació: www.16punt30.ad i www.carnetjove.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m