Tornar
2 Gener, 2020

La Fundació Crèdit Andorrà ha fet lliurament de les quatre beques de postgrau corresponents a les convocatòries 2018 i 2019. Amb els quatre estudiants que han rebut aquests diplomes acreditatius, ja són 201 els becaris que la Fundació ha ajudat des que es va posar en marxa el programa, el 1988. En l’acte, que va tenir lloc a la seu social de Crèdit Andorrà, els tres becaris del 2018, Míriam Daravano, Winona Oliveros i Francesc Rich, i la d’aquesta convocatòria, Raquel Balboa, van rebre les beques de mans del president de la Fundació Crèdit Andorrà, Antoni Pintat.

D’esquerra a dreta, Raquel Balboa, Francesc Rich, Winona Oliveros i Míriam Daravano.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m