Tornar
2 Gener, 2020

Del 27 al 30 de gener tindrà lloc la 28 edició del Trofeu Borrufa a Ordino Arcalís. El Borrufa és una competició internacional d’esquí alpí per a joves esportistes entre 14 i 16 anys, que té un important reconeixement. Durant quatre dies hi participen els millors esquiadors en les modalitats de gegant, supergegant, eslàlom i combinada. Aquest any, com a novetat, hi haurà el Team Event per nacions el dimarts 28, a les 18 h, a les pistes del Canaro.

Crèdit Andorrà, amb la voluntat de fomentar l’esport de base i de donar suport al sector de la neu, un dels principals motors econòmics del país, n’és patrocinador per 20è any consecutiu.

Més informació: www.borrufa.com

Segueix l’esdeveniment des de Supporting:

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m