Tornar
19 Desembre, 2019

La Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del seu programa d’activitats i formació per a persones més grans de 60 anys. En aquesta edició es proposen vint-i-cinc activitats entre els mesos de gener i juny de 2020. Tindran lloc a L’espai i fomentaran, entre d’altres, les noves tecnologies, l’alimentació saludable, l’activitat física i la cultura.

Les activitats que es faran durant el mes de gener són les següents:

  • Taller de telèfon mòbil

Taller per descobrir aplicacions addicionals com el correu, Internet, Maps, o WhatsApp. També s’aprendrà a descarregar jocs i moltes eines més que ofereixen els telèfons mòbils. Cada participant haurà de portar el seu telèfon mòbil.

Dia i hora: del 13 de gener al 26 de febrer, els dilluns i dimecres, en horari de matí, de 10 a 12 h, o de tarda, de 17 a 19 h

  • Curs d’iniciació a la informàtica

En aquest curs, els usuaris coneixeran l’ordinador, es familiaritzaran amb l’entorn de Windows i aprendran a escriure amb el processador de textos Word.

Dia i hora: del 14 de gener al 20 de febrer, els dimarts i dijous, de 10 a 12 h

  • Curs d’ampliació d’informàtica

Els participants milloraran la utilització dels programes informàtics i descobriran les possibilitats d’Internet, des de la navegació bàsica fins a la recerca d’informació avançada.

Dia i hora: del 14 de gener al 20 de febrer, els dimarts i dijous, de 10 a 12 h

  • Taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica

A partir de diferents aplicacions, jocs i fitxes d’exercicis des de l’ordinador s’estimularan capacitats cognitives com la memòria, l’atenció, la concentració i el càlcul, entre d’altres.

Dia i hora: del 14 de gener al 2 d’abril, els dimarts i dijous, de 17 a 19 h

  • Taller d’emmagatzematge al núvol

L’objectiu del taller és aprendre a emmagatzemar arxius i compartir-los amb altres usuaris. S’utilitzaran eines com WeTransfer, Dropbox, Google Drive i Google Docs.

Dia i hora: del 17 de gener al 3 d’abril, els divendres, de 10 a 12 h

  • Xerrada sobre els greixos saludables

Els usuaris de L’espai participaran en una xerrada sobre els greixos saludables i podran saber quins i per què són importants, en quines quantitats i amb quina freqüència són recomanables. També treballaran propostes originals per incorporar-les a la dieta diària.

Dia i hora: 21 de gener, a les 16.30 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m