Tornar
29 Novembre, 2019

Crèdit Andorrà incorpora al mercat la nova targeta Visa Infinite. És la targeta més alta de la gamma de Visa i ofereix les millors prestacions per rebre un tracte preferent arreu del món.

Aquestes prestacions consisteixen en amplis límits de funcionament, les millors cobertures en les assegurances d’accidents i d’assistència en viatge i serveis exclusius per rebre un tracte VIP en els viatges.

Entre aquests serveis destaquem l’accés Priority Pass a les sales vip dels millors aeroports del món, el servei personalitzat de Visa Concierge per concertar reserves i accedir als millors restaurants i esdeveniments mundials, i el Global Customer Assistance Service, per disposar de serveis d’emergència en cas de pèrdua o robatori de la targeta.

Més informació: creditandorra.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m