Tornar
29 Novembre, 2019

Crèdit Andorrà i Crowe Andorra oferiran la conferència informativa «Reptes de l’empresa familiar andorrana: relleu generacional o desinversió» , a càrrec de Gerardo Roca, advocat i soci responsable del departament legal de Crowe Spain i especialista en l’assessorament d’operacions de M&A i reorganització empresarial, i d’Antoni Bisbal, soci director de Crowe Andorra i especialista en l’àrea de fiscalitat.

Tal com apunten els ponents, l’empresa familiar és un model de grans virtuts però, al mateix temps, és fràgil, per les dificultats que comporta planificar i executar el relleu generacional. En aquesta línia, l’objectiu de la conferència és parlar de la realitat econòmica de l’empresa familiar andorrana des de la vessant de la professionalització a través del relleu generacional de la família o de la incorporació de professionals externs.

Els experts analitzaran les fórmules de relleu generacional, plantejaran l’opció de la desinversió i venda dels negocis que generin expectatives i rendiments òptims al grup familiar, i detallaran l’impacte d’aquestes operacions des del punt de vista fiscal andorrà i internacional.

Confirmació d’assistència al telèfon +376888888.

Detalls de l'esdeveniment

Dimecres 4 de Desembre

A les 19:00 hores

Edifici Crèdit Centre

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m