Tornar
28 Novembre, 2019

Crèdit Andorrà convida els seus clients a viure les Crèdit Andorrà GSeries, el campionat de velocitat sobre gel organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra que compta amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

El campionat repetirà les mateixes categories que en l’edició anterior: GS (Prototips G i Turismes G), GSeries 2, que passarà a dir-se GIAND, 2RM (Turismes 2 Rodes Motrius), Car Cross i Side by Side.

Aquest any cal destacar que les proves començaran els dies 11 i 12 de gener, que l’hora d’inici de la primera jornada de cada míting serà les 4 de la tarda, i que la segona jornada, sempre en diumenge, es disputarà durant el matí. Les curses tindran lloc, com cada any, al Circuit d’Andorra Pas de la Casa.

La resta de dies del calendari amb proves puntuables, seguint el mateix horari, seran el 25 i 26 de gener, el 8 i 9 de febrer, el 15 i 16 de febrer i el 22 i 23 de febrer. El públic podrà gaudir de l’espectacle des d’un espai gran i confortable de 150 m2 amb terrassa de gran visió. L’accés a aquest espai serà lliure.

Més informació: www.aca.ad/creditandorragseries

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m