Tornar
28 Novembre, 2019

La banca online de Crèdit Andorrà ofereix diverses funcionalitats que faciliten als usuaris de l’e-Crèdit fer transferències de manera més còmoda i àgil. Algunes d’aquests opcions són les següents:

  • Marcar una transferència com a preferida la primera vegada que es fa; una vegada marcada, l’usuari podrà reutilitzar-la accedint a l’opció Transferències preferides sense necessitat de tornar a entrar les dades de la transferència. 
  • Rellançar una transferència. L’usuari pot rellançar una transferència des de l’opció Consultar transferència. Una vegada l’usuari entra al detall de la transferència, la podrà copiar i automàticament accedirà al procés d’execució amb les dades de la transferència seleccionada ja carregades.
  • Agenda de comptes. En el procés de realització de la transferència, l’usuari tindrà l’opció de guardar els comptes a l’Agenda de comptes de cara a futures transferències. L’usuari pot accedir a consultar/editar aquests comptes a través del perfil de l’usuari situat a la part superior dreta de la banca online.  

Addicionalment, l’usuari tindrà l’opció d’informar gratuïtament el destinatari de la tramitació de la transferència mitjançant un avís enviat per e-mail o per SMS.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m