Tornar
27 Novembre, 2019

El director Jordi Coll es posarà al capdavant de la formació de 26 joves que actuaran en diversos formats de cambra, des del duo fins a l’octet, en una festa musical de la qual els més joves són els protagonistes. El concert porta per títol Un Nadal jove i tindrà lloc el dia 15 de desembre, a les 12 del migdia. A continuació s’oferirà un vernissatge per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

La proposta musical de cambra és un format que es va estrenar la temporada 2015 i ha aconseguit un gran èxit artístic i de públic. S’han creat i organitzat grups de cambra, formats per membres de la Jonca o afins a les activitats de la jove orquestra, tutelats per músics de l’ONCA i amb programes adequats a la formació musical dels joves. Per cinquè any consecutiu, es compta amb la tutela del violinista de l’ONCA Jordi Coll, que s’encarrega del treball de formació en estreta col·laboració amb els professors de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella, que han seleccionat conjuntament les sis formacions de cambra participants.

Detalls de l'esdeveniment

Diumenge 15 de Desembre

A les 12:00 hores

Vestíbul del Consell General

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m