Tornar
27 Novembre, 2019

Les activitats per a les persones més grans de 60 anys previstes per al mes de desembre són:

  • Curs d’iniciació a la tauleta tàctil.

En aquesta activitat els usuaris descobriran la tauleta tàctil, les eines de què disposa i com les poden fer servir. S’aconsella que els participants portin la seva tauleta. Si no en tenen, L’espai disposa d’aparells per poder seguir el curs.

Dia i hora: del 2 al 18 de desembre, els dilluns i dimecres, de 17 a 19 h

  • Xerrada sobre el sistema nerviós

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix la xerrada «Els òrgans dels sentits» als usuaris de L’espai. Els sentits formen part del sistema nerviós, que és l’encarregat de facilitar la informació que el cos percep de l’exterior i d’enviar-la al cervell perquè puguem reaccionar correctament davant de qualsevol fet. Es recordaran els cinc sentits: vista, oïda, gust, tacte i olfacte, i com se n’ha de tenir cura. També es treballarà la relació que existeix entre els sentits i les emocions.

Dia i hora: 3 de desembre, a les 16 h

  • Taller sobre la visió

El Dr. Hanneken, oftalmòleg, farà una sessió per ensenyar com s’ha de tenir cura de la visió i explicarà algunes patologies oculars com les cataractes, l’ull sec o la degeneració muscular associada a l’edat. Com es diagnostiquen i es tracten? Què es pot fer per prevenir-les? El doctor respondrà aquestes preguntes i donarà recomanacions i consells per tenir una bona salut visual.

Dia i hora: 10 de desembre, a les 16.30 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m