Tornar
29 Octubre, 2019

Crèdit Andorrà fomenta l’ús del seu servei de pagaments per mòbil, el Crèdit Wallet, amb la campanya «L’un x l’altre». L’entitat sortejarà trenta compres gratuïtes entre tots els usuaris que paguin amb el mòbil amb l’aplicació Crèdit Wallet entre l’1 de novembre i el 31 de gener (ambdós dies inclosos). Les bases del sorteig es poden consultar al web www.creditandorra.ad.

Crèdit Andorrà és la primera entitat financera d’Andorra que ofereix als seus clients la possibilitat d’efectuar pagaments directament des del telèfon mòbil amb les targetes VISA i Mastercard de l’entitat.

Per poder utilitzar Crèdit Wallet s’ha de disposar d’un telèfon mòbil Android 5 o superior amb tecnologia sense fils NFC (Near Field Communications), ser usuari de l’e-Crèdit i descarregar-se l’aplicació de Crèdit Wallet a Google Play. El servei Crèdit Wallet és gratuït per als usuaris de l’e-Crèdit.

El funcionament és el mateix que quan s’opera amb una targeta de crèdit tradicional amb contactless i, per tant, amb les mateixes garanties de seguretat i protecció: només cal acostar el terminal mòbil al dispositiu TPV contactless; si el pagament és menor de 20 euros es farà directament, mentre que si és superior a aquesta quantitat caldrà introduir el PIN al TPV del comerç.

A més, durant la setmana del Black Friday (del 25 de novembre a l’1 de desembre), Crèdit Andorrà sortejarà set altaveus Amazon Echo Dot entre els clients que facin pagaments per mòbil amb l’aplicació Crèdit Wallet. Les bases legals es poden consultar al web de l’entitat.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m