Tornar
29 Octubre, 2019

La Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat una beca d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger a Raquel Balboa Castells, que cursarà un màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva a l’Institut Guttmann, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els estudis de postgrau dotats amb les beques d’excel·lència de la Fundació Crèdit Andorrà es poden cursar en qualsevol país i han de ser de titulació oficial (procés Bolonya). La dotació econòmica és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals per a la manutenció i l’allotjament.

En aquesta edició, el jurat ha reconegut el mèrit de Balboa, que ha cursat un grau de Psicologia a la Universitat de Barcelona. Els estudis de Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva que ha iniciat amb aquesta beca permeten realitzar tasques d’avaluació i de rehabilitació neuropsicològica en pacients amb deteriorament cognitiu derivat del dany cerebral adquirit, la demència, l’envelliment, la salut mental i les alteracions en els diferents trastorns del desenvolupament infantil, i també generar noves estratègies terapèutiques.

Raquel Balboa

El programa de beques és la primera iniciativa que va impulsar la Fundació Crèdit Andorrà l’any 1988, conscients que la formació de les persones és un element essencial per al progrés social, econòmic i cultural de qualsevol societat. Des de l’inici del programa, la Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat més de 200 beques a joves que han volgut cursar estudis superiors de postgrau i hi ha destinat 5 milions d’euros.

La línia educativa de la Fundació és fruit del compromís del banc amb les persones i la societat. Crèdit Andorrà està adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides i s’ha compromès a contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides treballant des de diferents àmbits, entre els quals l’educació.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m