Tornar
29 Octubre, 2019

Tallers de percussió, el tradicional concert de Santa Cecília, un concert familiar i un taller de música compartida són les iniciatives musicals que ens proposa la Fundació ONCA per a aquest mes de novembre.

  • Taller de percussió corporal per al Concert de Santa Cecília

Els alumnes de les escoles de música participants en el Concert de Santa Cecília faran un taller de percussió corporal per preparar les coreografies que presentaran durant el concert. El taller serà a càrrec de Santi Serratosa.

Dies i hores: 8, 15 i 22 de novembre, de 18 a 21 h

Lloc: Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella

Dia i hora: 23 de novembre, de 10.30 a 13.30 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra a Ordino

  • Concert familiar

La companyia Viu Teatre oferirà el darrer concert familiar de la temporada, Cinemúsica. La proposta ret un petit homenatge al cinema mut, en què la música en directe guiarà per una aventura d’històries plena d’emocions que recordaran escenes úniques del cinema en blanc i negre. Un viatge proper i familiar, pensat per compartir amb els més petits de casa amb l’objectiu de percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment.

Dia i hora: 9 de novembre, 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h

Lloc: Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

El concert està recomanat per a infants de 6 mesos a 4 anys. Les entrades es poden adquirir al web onca.ad, a 3 € (venda anticipada) i 5 € la localitat (dia del concert).
Gratuït per a infants menors de 12 mesos.

  • Concert de Santa Cecília

La Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra i els joves estudiants de l’Aula de Teatre i l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella, l’Escola de Música del Comú d’Escaldes-Engordany, l’Escola Harmonia, l’Espai de Música Moderna, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, l’Escola de violí del Departament de Cultura del Comú d’Encamp i l’Animal EScola de Teatre protagonitzaran el tradicional Concert de Santa Cecília. Amb el títol Amb cos i ànima, els joves estaran dirigits per Albert Gumí i representaran les coreografies de percussió corporal treballades amb Santi Serratosa.

L’ànima serà el leitmotiv de la primera part del concert, amb un programa que incidirà en el gènere simfònic, la música francesa i la composició d’autor. El ritme i el cos seran els protagonistes de la segona part del concert. I el cos com a instrument musical serà el motor de les coreografies rítmiques aconseguides des d’un procés d’aprenentatge musical per desenvolupar la memòria, l’atenció, la coordinació, la creativitat i altres aspectes socials, emocionals, lúdics i musicals.

Dia i hora: 24 de novembre, a les 12 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra a Ordino

Les entrades es poden adquirir a partir del 4 de novembre, al web onca.ad, a 5 € (venda anticipada) i 8 € la localitat (dia del concert).

  • Taller de música compartida

Es tracta d’un taller obert a nadons i a infants fins a 3 anys a càrrec d’Anna Vega. S’iniciarà els més xics en el despertar sonor i musical i, a través de la música, se’ls acompanyarà en el seu procés vital, afectiu i d’aprenentatge.

Dies i hores: el dissabte 30 de novembre, d’11 a 11.50 h es farà per a famílies i nadons menors de 12 mesos (no caminants); de 12 a 13 h, per a famílies i infants d’1 a 3 anys (caminants); de 16.30 a 17.20 h, per a famílies i nadons menors de 12 mesos (no caminants), i de 17.30 a 18.30 h, per a famílies i infants d’1 a 3 anys (caminants).

Lloc: La Trapa de Sant Julià de Lòria

El taller és amb inscripció prèvia, que s’ha de formalitzar a produccioonca@gmail.com a partir del dia 11 de novembre, i les places són limitades. El preu del taller és de 10 € per família. Aquesta quota s’abonarà directament el dia del taller, abans d’iniciar l’activitat.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m