Tornar
29 Octubre, 2019

Crèdit Andorrà ha estat distingit com el millor banc d’Andorra en banca privada per les publicacions financeres The Banker i PWM del grup Financial Times per tercer any consecutiu. El premi reconeix l’estratègia de la companyia per consolidar un model de banca privada competitiu, digital, innovador i responsable, especialment enfocat a oferir el millor servei al client i una atenció personalitzada.

El guardó destaca el pla d’acció de Crèdit Andorrà pel que fa a govern corporatiu amb la reorganització de l’estructura corporativa, el manteniment del lideratge al mercat andorrà i l’estratègia de creixement internacional focalitzat i eficient. També posa en relleu la transformació digital centrada en el client i l’àmplia tasca de responsabilitat social corporativa que porta a terme el Grup.

The Banker i PWM atorguen anualment aquest premi a les millors entitats internacionals en banca privada. A l’acte de lliurament a Londres hi van assistir el director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra, Martí Alfonso, i el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients del Grup Financer Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas.

Estratègia de negoci i govern corporatiu

Un dels eixos d’actuació valorats per PWM i The Banker és l’equilibri en el doble focus de l’estratègia de negoci de Crèdit Andorrà. D’una banda, l’entitat ha consolidat el seu lideratge en el mercat financer andorrà en termes de benefici i volum de negoci al país, amb una proposta de valor centrada en el client, la innovació en productes i serveis, l’especialització i el compromís amb el país. D’altra banda, s’ha valorat el posicionament de Crèdit Andorrà en banca privada internacional, en la qual ha consolidat l’expansió en tres places estratègiques: Espanya, Luxemburg i Miami.

Crèdit Andorrà també ha reforçat la innovació en l’oferta de productes i serveis de banca privada altament especialitzats i personalitzats, que posicionen el banc com a pioner en el mercat andorrà. Un exemple destacat d’aquesta voluntat d’aportar valor afegit a través dels serveis digitals és Merkaat, el primer assessor d’Andorra de fons d’inversió 100% digital. Una altra mostra d’aquest esforç innovador és Scale Lab Andorra, un programa d’hiperacceleració empresarial adreçat a projectes emprenedors en fase de creixement. Aquesta iniciativa combina finançament i accions d’assessorament, i permet als inversors apostar per empreses amb un alt potencial de creixement.

El guardó també ha tingut en compte l’esforç que s’ha portat a terme en la reorganització del govern corporatiu i l’estructura de lideratge, basada en criteris d’eficàcia en la presa de decisions i d’eficiència operativa, amb l’objectiu de complir amb els requeriments reguladors i donar resposta al nou model bancari.

El client, al centre de la transformació digital

El protagonisme que el client ha tingut en la transformació digital de Crèdit Andorrà forma part també d’aquesta estratègia que ha merescut el reconeixement de The Banker i PWM. S’ha valorat la creació de serveis digitals que donen resposta a la nova realitat del mercat i a les noves necessitats dels clients, que han fet que Crèdit Andorrà sigui pioner al Principat pel que fa a pagaments amb mòbil, amb solucions com Crèdit Wallet. Altres iniciatives destacades són la implantació de Whatsapp com un canal més de relació amb el client, l’accés a la banca en línia e-Crèdit a través de l’empremta digital i el reconeixement facial, o l’ús de la signatura biomètrica per a les transaccions més habituals a les oficines.

Una banca responsable al servei de la societat

El premi també subratlla el fort compromís del banc pel que fa a responsabilitat social i sostenibilitat, alineat amb els principis del Pacte Mundial de les Nacions Unides i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), sis dels quals Crèdit Andorrà ha identificat com a rellevants, i en els quals ha centrat la seva estratègia. En aquest camp, també s’ha valorat la tasca que Crèdit Andorrà fa al Principat en matèria d’organització i suport a múltiples iniciatives socials, econòmiques, culturals i ambientals.

Aquest 2019, la publicació financera Global Banking & Finance Review també ha designat Crèdit Andorrà com a millor banc d’Andorra en banca privada. És el setè any consecutiu que l’entitat rep aquest reconeixement. A aquest guardó se suma també el de millor banc en RSC 2019 al Principat, que Global Banking & Finance Review ha atorgat a Crèdit Andorrà per cinquè any.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m