Tornar
29 Octubre, 2019

Crèdit Andorrà organitza la conferència «La fórmula màgica darrere de l’èxit de Silicon Valley», a càrrec de Mar Hershenson, cofundadora i sòcia gerent de Pear VC, un fons de Palo Alto que inverteix en empreses de creació recent i que gestiona 300 milions de dòlars.

Des de la seva creació, fa 65 anys, Silicon Valley s’ha convertit en la divuitena economia del planeta, amb gairebé un bilió de dòlars del PIB mundial. Acull el 40% del capital risc, els dos terços dels multimilionaris tecnològics i el 50% de les OPV tecnològiques del 2018. Cada any, un estudiant de la Universitat de Stanford crea una empresa multimilionària a Silicon Valley i cada deu anys s’hi origina una important disrupció tecnològica. 

Tot i que no podem predir el futur amb certesa, l’smart money, un concepte que defineix la inversió acompanyada d’assessorament, estarà al darrere de la pròxima empresa referent que neixi a Silicon Valley.

La ponent donarà algunes idees pràctiques sobre com es pot crear una empresa i quan seria possible fer el salt a Silicon Valley.

Aquesta és la quinzena ponència del cicle de conferències Crèdit Andorrà Global Forum sobre futur i tendències globals.

Dia i hora: 7 de novembre, a les 19 h

Lloc: Edifici Crèdit Centre · 3a planta · Av. Meritxell, 80 · Andorra la Vella

Cal confirmar assistència abans del 6 de novembre al telèfon 88 88 88.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m