Tornar
2 Octubre, 2019

Per tal de garantir una gestió més àgil i còmoda de les teves factures, volem donar protagonisme al nostre servei de recepció de documentació mèdica online.

Quan surtis de la visita mèdica, només has d’escanejar o fotografiar els fulls grocs, factures o documents mèdics i enviar-los via correu electrònic a l’adreça prestacions@creditassegurances.ad. Ja no els hauràs de portar físicament.

D’aquesta manera, ràpida i segura, estaràs en contacte directe amb Crèdit Assegurances.

A més, amb el servei gratuït de comunicacions PIAM rebràs una notificació via correu electrònic de tots els abonaments que rebis al teu compte, i disposaràs d’un historial de les visites mèdiques que hagis fet durant els últims 30 dies.

Crèdit Assegurances t’ho posa fàcil.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m