Tornar
2 Octubre, 2019

Arrenca la segona edició d’ORDINO CLÀSSIC, un certamen destinat als diferents públics interessats en els estils que inclou el concepte actual de música clàssica. Promogut pel Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà.

La primera cita d’Ordino Clàssic anirà a càrrec del violinista de renom internacional Ara Malikian, que serà l’encarregat d’obrir el festival amb la presentació del seu nou disc, Royal Garage, en què fa un recorregut pels garatges de les grans ciutats amb les quals ha tingut algun tipus de relació al llarg de la seva carrera. Després d’actuar arreu del món en ciutats com Londres, París, Roma, Moscou, Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Lima, Santiago de Xile, Pequín, Hong Kong, Istanbul, Belgrad, Bratislava, Madrid, Lisboa i Berlín, entre d’altres, el violinista espanyol d’origen libanès visita Andorra per presentar un treball en el qual s’ha envoltat d’artistes internacionals com Enrique Bunbury, Kase O, Franco Battiato, Serj Tankian, Pablo Milanés o Andrés Calamaro, entre d’altres.

Dia i hora: 10 d’octubre, a les 21 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra

Segueix tota l’actualitat d’ORDINO CLÀSSIC a la seva web i a les xarxes socials:

ordinoclassic.ad

Facebook
Instagram
Youtube

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m