Tornar
2 Octubre, 2019

La Fundació Crèdit Andorrà organitza la conferència «Malalties cardiovasculars: com les podem prevenir», a càrrec del Dr. Ricard Ballester, cardiòleg. Aquesta xerrada forma part del programa La salut al dia, amb l’objectiu de fomentar i promoure uns estils de vida saludables.

Les malalties cardiovasculars són la causa més freqüent de mortalitat en els països desenvolupats. Es coneixen uns factors de risc que fan que hi hagi persones més propenses a patir aquestes malalties. Es classifiquen en factors no modificables, com l’edat, el sexe, la història familiar o haver patit una malaltia vascular prèviament, i factors modificables, com la dieta, el consum d’alcohol, el tabaquisme, el colesterol, la hipertensió arterial, la diabetis, la dislipèmia, l’obesitat, el sedentarisme i l’estrès.

Detalls de l'esdeveniment

Dimecres 9 de Octubre

A les 19:00 hores

Edifici Crèdit Centre

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m