Tornar
2 Octubre, 2019

Els productes Crediinvest SICAV Active Allocation continuen la seva bona evolució durant aquest 2019, més d’un any després del seu llançament al mercat.

La seva filosofia d’inversió, basada en el principi de l’arquitectura oberta, permet disposar d’unes carteres òptimes i més diversificades i accedir a una gamma més gran i més àmplia de fons d’inversió, tant propis com aliens.

Aquesta gamma disposa de la millor selecció de fons tant propis com aliens, i ofereix als clients un ampli ventall d’oportunitats d’inversió dins del mercat internacional mitjançant un seguiment i una selecció constant dels millors fons.

La gamma proposa tres alternatives d’inversió per adaptar-se al perfil de risc de cada client: Conservative, Flexible i Dynamic.

*Les dades de rendibilitat presentades són del 30/08/2019. La rendibilitat des de l’inici i la TAE es calculen des de la data de llançament del fons: 20/12/2017. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures.

Crediinvest SICAV Active Allocation Conservative (número registre INAF EB02-0003-14), Crediinvest SICAV Active Allocation Flexible (número registre INAF EB02-0003-15), i Crediinvest SICAV Active Allocation Dynamic (número registre INAF EB02-0003-16) són compartiments de la SICAV luxemburguesa Crediinvest SICAV (Organisme d’Inversió Col·lectiva en Valors Mobiliaris, -UCITS-), autoritzada a Luxemburg, i supervisada i regulada per la CSSF, amb el número de registre B- 98745. Les comissions i despeses associades als compartiments referits de la SICAV es detallan en el prospecte i en el document de dades fonamentals per a l’inversor (KIID), disponibles i consultables a www.creditbroker.ad. Societat Gestora: Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA Assessor d’inversions: Credi-invest, SA. Entitat dipositària: Banque de Patrimoines Privés, SA. Distribuïdor de la SICAV a Andorra: Crèdit Andorrà, SA, amb número d’autorització EB 02/95.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m