Tornar
2 Octubre, 2019

Crèdit Andorrà participarà en la 41a Fira d’Andorra la Vella, que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’octubre a l’aparcament comunal del Parc Central.

Amb aquesta iniciativa, el banc continua donant suport al teixit empresarial patrocinant l’espai de la Fira on s’exposaran els automòbils de l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA).

Durant els dies de la Fira, el banc disposarà d’un estand propi dins de la zona de l’AIVA. En aquesta edició, l’espai relacional de l’estand comptarà amb la presència d’un equip de gestors que informarà sobre els avantatges del Crèdit Cotxe: un préstec al consum adreçat a persones que estiguin interessades a adquirir un vehicle, ja sigui un cotxe nou o bé de segona mà. A més, com a atractiu especial, s’obsequiaran amb un Via-T totes aquelles contractacions de Crèdit Cotxe que es facin durant els dies de la Fira.

Com cada any, l’espai més ampli de l’estand estarà pensat per als més petits de la casa, l’espai Piolet. En aquesta àrea, el banc vol centrar l’atenció en la PIOtargeta, una targeta d’estalvi creada perquè els més menuts aprenguin a estalviar d’una manera divertida. A més, s’oferirà un ampli programa d’activitats perquè els petits puguin passar-s’ho bé amb les seves famílies.

El programa d’activitats previstes per a aquesta edició serà:

Dissabte, 26 d’octubre:

Tallers Recicla-art: 11 a 14 h  –  17 a 20 h

Visita Piolet, Violeta i Andy: 18 a 19 h

Pintacares: 11 a 14 h – 16 a 20 h

Diumenge, 27 d’octubre:

Tallers Recicla-art: 11 a 14 h  –  16 a 19 h

Visita Piolet, Violeta i Andy: 12 a 13 h

Pintacares: 11 a 14 h – 16 a 19 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m