Tornar
26 Setembre, 2019

Aquest mes d’octubre, les activitats previstes per a les persones més grans de 60 anys inclouen visites guiades i tallers preventius.

  • Visita guiada als Cortals d’Encamp

Aquesta és una activitat que promou la marxa a l’aire lliure d’una manera molt planera per tal de gaudir de la natura i els paisatges i els seus elements d’interès històric i cultural tot fent una mica d’esport.

El recorregut d’aquesta sortida és de dificultat mitjana; es voreja el riu dels Cortals d’Encamp i es poden observar les marmotes abans no entrin en el període d’hivernació.

Dia i hora: 2 d’octubre, a les 9.30 h

  • Onzena edició del Saló de la Gent Gran

L’onzena edició del Saló de la Gent Gran, que organitza el Comú d’Escaldes-Engordany i en el qual col·labora la Fundació Crèdit Andorrà, ha tingut lloc el dia 3 d’octubre, a les 9 del matí, al Prat del Roure. L’objectiu del saló és ajudar a millorar la qualitat de vida de la gent gran divulgant i millorant els serveis en diferents àmbits com la salut, l’esport, la cultura, les relacions socials, el lleure, l’associacionisme i les noves tecnologies.

La participació de la Fundació Crèdit Andorrà consisteix a donar a conèixer i divulgar totes les activitats que s’organitzen per a les persones més grans de 60 anys amb l’objectiu de fomentar un envelliment saludable de forma integral.

El dia 2, a les 19 h, a sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany, es va dur a terme la conferència «L’activitat física, un element clau per a un envelliment saludable», a càrrec de Mikel Izquierdo, catedràtic de Ciències de la Salut de la Universitat Pública de Navarra.

Dia: 3 d’octubre

  • Visita guiada a l’Espai Columba

Aquesta visita permet conèixer un equipament cultural que té com a missió custodiar, conservar i mostrar les pintures murals de l’absis de l’església de Santa Coloma i diversos objectes litúrgics provinents de les esglésies andorranes.

Organitzada amb la col·laboració del Govern d’Andorra.

Dia i hora: 10 d’octubre, a les 11 h

  • Taller preventiu sobre la salut

La Fundació organitza un taller preventiu sobre la salut que tractarà l’osteoporosi, una malaltia freqüent en la població, que augmenta amb l’envelliment i també amb determinades malalties. En el desenvolupament de l’osteoporosi intervenen nombrosos factors. Alguns són modificables, com el tabaquisme, però d’altres no es poden modificar, com l’edat, el gènere o certes malalties. És important fixar-se en els factors modificables, ja que es poden corregir i disminuir el risc de desenvolupar la malaltia.

Dia i hora: 22 d’octubre, a les 16 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m