Tornar
24 Agost, 2019

Crèdit Andorrà ha obtingut la certificació ISO 14001:2015 de gestió ambiental per part de l’empresa certificadora TÜV Rheinland, que ha emès un informe favorable després de l’auditoria duta a terme al Sistema de Gestió Ambiental del banc. L’ISO 14001 és l’eina de gestió ambiental de referència al món i la 2015 és l’última versió de la certificació, que amplia el seu nivell d’exigència, amb punts com la millora contínua del rendiment ambiental i la cobertura del Sistema de Gestió Ambiental dels processos pertinents.

Aquesta certificació avala la qualitat i la correcta implementació del Sistema de Gestió Ambiental de l’entitat, que cobreix tota l’activitat bancària i financera d’Andorra, i mostra el compromís del banc per minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat. L’obtenció de l’ISO 14001:2015 posa de manifest el compliment estricte de la legislació ambiental, la gestió correcta dels consums i dels residus, el control i seguiment dels processos interns i dels objectius anuals, les accions de sensibilització social i la millora contínua del Sistema.

El banc, en col·laboració amb les persones implicades en el projecte i tot l’equip humà, ha analitzat processos, ha determinat riscos i oportunitats, ha establert objectius i ha implementat millores encaminades a incrementar l’eficàcia i l’eficiència del Sistema de Gestió Ambiental implantat a Crèdit Andorrà. TÜV Rheinland ha destacat en el seu informe el grau de conscienciació i implicació en la millora contínua, així com les iniciatives que s’han dut a terme i la comunicació de les accions relacionades amb el medi ambient.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m