Tornar
22 Agost, 2019

El Carnet Jove 16PUNT30 ofereix els reintegraments als caixers automàtics de l’estranger sense comissions procedents de Crèdit Andorrà. Un avantatge per a tots aquells joves que marxen a estudiar fora d’Andorra o que viatgen sovint.

Crèdit Andorrà no cobra comissions per retirar diners a l’estranger amb el Carnet Jove 16PUNT30. No obstant això, algunes entitats propietàries de caixers poden cobrar una taxa pel seu ús. En aquests casos, abans han d’informar l’usuari, en pantalla, de quin és el cost de l’operació i li han d’oferir la possibilitat de cancel·lar la demanda i treure diners en una altra entitat que no la cobri.

La targeta de dèbit Carnet Jove 16PUNT30 és totalment gratuïta i ofereix molts altres avantatges que es poden consultar a www.creditandorra.ad i www.16punt30.ad.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m