Tornar
4 Juliol, 2019

Crèdit Andorrà presenta Scale Lab Andorra, un programa d’hiperacceleració empresarial adreçat a projectes emprenedors en fase de creixement.

Aquesta iniciativa –promoguda per Crèdit Andorrà– combina finançament i accions d’assessorament per facilitar que les empreses participants identifiquin i executin una estratègia de creixement adequada. També simplifica la possible arribada de les empreses a Andorra a través de suport professional i de serveis personals, aprofitant els avantatges diferencials que ofereix el país.

El programa s’orienta a empreses de base tecnològica o innovadores (start-ups) en sectors estratègics per a Andorra: salut i benestar, sostenibilitat, mobilitat, serveis financers o oci i esports, entre d’altres.

Crèdit Andorrà ofereix als seus clients la possibilitat d’invertir en un producte financer vinculat a empreses amb un elevat potencial de creixement: els permet accedir a propostes innovadores qualificades i participar en les accions de seguiment.

A través de Scale Lab Andorra també es vol facilitar la realització de proves de concepte i la implementació de noves solucions al territori, posicionant Andorra com un entorn adequat per al desenvolupament de projectes emprenedors amb projecció internacional.

Per a aquest primer any de programa s’han avaluat més de 300 empreses. Un equip de treball format per experts en emprenedoria i innovació s’ha encarregat de prioritzar i presentar 15 projectes al comitè assessor perquè seleccionin les 5-7 primeres empreses que rebran finançament i suport durant el segon semestre de l’any.

Més informació: https://scalelabandorra.com/

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m