Tornar
4 Juliol, 2019

L’Andorra Ultra Trail Vallnord, la cursa de muntanya més important d’Andorra i en la qual col·labora Crèdit Andorrà des que es va crear el 2009, torna amb una nova edició. Tindrà lloc del 16 al 21 de juliol i hi participaran més de 3.000 corredors i corredores provinents de 50 països i més de 400 voluntaris. Cinc curses i dues marxes populars seran les protagonistes d’aquest esdeveniment de solidaritat, muntanya i esforç.

La festa del trail running andorrà començarà el dimecres 17 de juliol a les 7 del matí amb el tret de sortida de la cursa més llarga, Eufòria, de 233 km i 20.000 metres de desnivell positiu. Desenes de parelles sortiran d’Ordino per recórrer les muntanyes d’Andorra en semiautonomia i seguint un recorregut sense marcar.

Quaranta-vuit hores després, divendres al matí, es donarà la sortida de la prova reina, la Ronda dels Cims, de 170 km i 13.500 m de desnivell positiu; a la nit serà el torn de la Mític (22 h), de 112 km i 9.700 m de desnivell positiu i, amb el toc de mitjanit, arrencarà la Celestrail, de 83 km i 5.000 metres de desnivell positiu. Finalment, dissabte a les 8 del matí tindrà lloc l’inici de la Marató dels Cims, de 42,5 km i 3.500 m de desnivell positiu, i a les 9, el petit i nou Tamarro, una marxa de 2,5 km i 50 m de desnivell positiu. Diumenge es correrà la Solidaritrail, la ja consolidada marxa popular accessible a tothom, de 10 km i 750 m de desnivell positiu.

Tots els participants necessitaran sentir l’escalf i l’ànim del públic, tant a Ordino com en altres sectors del recorregut, com ara divendres al matí a Sorteny, al migdia a la Coma d’Arcalís i a la tarda al Coll de la Botella. Dissabte també hi haurà batucada, mascotes i animador durant el matí a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, al migdia al Coll d’Ordino, a la tarda al Pas de la Casa i al vespre a Grau Roig.

D’altra banda, diumenge a la 1 i a les 3 hi haurà l’entrega de premis als guanyadors i guanyadores de totes les curses, concerts i sorpreses. Es preveu que a les 9 del vespre arribin els últims corredors.

La presència de públic serà imprescindible en tots els punts per fer vibrar els corredors i corredores i crear un ambient únic, una altra manera de viure l’Andorra Ultra Trail Vallnord.

Més informació: www.andorraultratrail.org

Segueix l’esdeveniment des de les nostres xarxes:  

Crèdit Andorrà SupportingNo et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m