Tornar
31 Maig, 2019

‘ReThinking’, no és el mateix digitalitzar-se que transformar-se digitalment

Crèdit Andorrà organitza una conferència sobre com afrontar la transformació digital, a càrrec de Marc Vidal, divulgador econòmic i consultor en transformació i estratègia digital. Vidal ens parlarà dels nous models de negoci, de processos, del nou client digital i de com repensar l’empresa. D’altra banda, també identificarà el valor que la tecnologia, les dades, l’automatització i la intel·ligència artificial poden aportar a sectors cabdals a Andorra com ara el comerç o el turisme i, sobretot, el paper rellevant de les persones en aquesta revolució tecnològica.

«Si creus que transformar digitalment la teva empresa és car, pensa en el preu que pagaràs per no fer-ho»

Marc Vidal està considerat una de les figures més influents en economia digital d’Espanya. És un reputat conferenciant internacional expert en transformació digital i en indústria 4.0. Entre els seus clients destaquen empreses com Endesa, Bestseller, Basf, Merck, Microsoft, IBM o Allianz. Ha sigut presentador i director de programes de TVE i actualment col·labora en alguns. Va ser guardonat amb el tercer premi dels EuroBlogs Awards al millor blog europeu. El seu últim llibre, Una formiga a París, ha estat traduït a diversos idiomes i ha estat considerat per Forbes un dels 10 llibres indispensables de l’any. Actualment és també Advisor del d-LAB de la Mobile World Capital, ha sigut director del postgrau en Estratègia Digital en Xarxes per la Universitat de Barcelona i membre de Grup d’Investigació en Nova Economia de la Universitat Politècnica de Madrid.

La ponència forma part del cicle Crèdit Andorrà Global Forum sobre futur i tendències globals.

Confirmació d’assistència: telèfon 88 88 88

Detalls de l'esdeveniment

Dimecres 19 de Juny

A les 19:00 hores

Seu Social Crèdit Andorrà

Av. Meritxell, 80, AD500 Andorra la Vella

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m